Gucci pung

Loppefund: Skagen ur

Skærmbillede 2016-01-05 kl. 11.42.13

Ur Skagen

Jeg var så heldig at finde dette fine ur, på et loppemarked for en lille måned siden. Jeg har brugt det utroligt meget, så det er helt sikkert mit bedste loppefund. Jeg bruger det sammen med mine andre guldsmykker, da jeg ikke er så god til, at blande guld og sølv smykker, selvom det dog sagtens kan se rigtig godt ud sammen. Man kan ikke rigtigt se det på billedet, men uret har en virkelig fin urskive i perlemor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci pung