Sif Jakobs halskæde fra Chanti

Secret escapes

Secret escapes samarbejde

 

Nu er sommeren næsten ovre og jeg drømmer lidt om at tage på ferie og komme lidt væk fra hverdagen. Jeg vil gerne afsted i efterårsferien, til Berlin eller London, eller måske endda til Paris, for der har jeg aldrig været. Jeg vil helt sikkert holde øje på secretescapes.com for de har nogle rigtig gode tilbud.  På Secret escapes kan man få op til 70% på rejser og hoteller, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, det kan i gøre her på secretescapes.com

1 kommentar

  • Hej Asta,
    Jeg blogger lige nu på http://www.bysarah.dk. Jeg ved dog ikke helt, hvordan jeg skal skaffe flere læsere. Har du et godt råd?
    Jeg ved godt at det er lidt off-topic i forhold til indlægget, men jeg håber at du vil hjælpe alligevel 🙂
    Tak for en god blog! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sif Jakobs halskæde fra Chanti