Hygge lygge mygge tykke

Te anbefalinger

adventsgaveee 016youllululuouoououuo

Her på det sidste er jeg begyndt at drikke rigtig meget te, det er virkelig rart at drikke noget varmt og lækkert når det jo nu er så koldt som det er. Den ene te er fra Hans og grete og den fik jeg faktisk af nogle veninder der arbejder i den forretning, den er rigtig lækker og smager af lakrids og noget andet jeg ikke lige kan huske, så er der så den anden te som er fra Pukka den er også rigtig god, den har en rigtig frisk smag og smager lidt af pepermynte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge lygge mygge tykke