Pandekager & tømmermænd

Hjemmetræning

januar 2013 089

januar 2013 090

tumblr_mfe8huVEMl1qgz6q0o1_500_large

tumblr_mgscxyuxUk1rx2maxo1_500_large

tumblr_m9jr1cRWxD1rw3v1mo1_1280_large

Når jeg ikke lige har tid eller lyst til at gå i fitness centeret, træner jeg ofte hjemme. Jeg bruger trænings måtten til både yoga, pilates og selvfølgelig almindelig styrketræning, det er nu heller ikke fordi at jeg dyrker særlig meget yoga overhovedet, der er bare nogle gode smidigheds øvelser som jeg godt kan lide at lave. Jeg kan også rigtig godt lide at sjippe, det er ihvertfald en rigtig god måde at komme i god form på også forbrænder man også ret meget ret hurtigt. Jeg har også et løbebånd herhjemme, som jeg tit bruger også ser jeg tv serier imens, haha det gør altså lige at det er lidt sjovere (-;

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager & tømmermænd