Today; Nachos & shopping

Skittles vodka

 Ligenu har jeg besøg af min søde veninde, vi har lige lavet skittles vodka, fordi vi skal til en afskedsfest på fredag, det var sjovt at lave og det er vildt flot! meeeen ja, jeg vil lige fortælle hvordan man gør:

Du skal bruge en flaske ren vodka og en pose skittles (selvfølgelig alt efter hvor meget du skal lave) så skal du også bruge 5 tomme flasker. Så deler du dem op i farver og putter hver farve op i hver sin flaske og hælder vodkaen i, så ryster du flasken rigtig meget. Derefter hælder du det igennem et kaffefilter og sætter det i fryseren (sprut fryser jo ikke)   og så har du skittles vodka!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today; Nachos & shopping